Coaching

Professionele coachpool

Wil je als organisatie coaches beschikbaar stellen aan medewerkers, zicht houden op de kosten en kwaliteit, én ontzorgd worden in het keuzeproces? Wij bieden een professionele pool van coaches aan, die ingezet kunnen worden voor individuele trajecten of in teamverband.

Coaching op de werkvloer

Vitale, blije en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor je bedrijf. Coaching kan een grote bijdrage leveren om werknemers en teams vitaal en gemotiveerd te houden.

Op basis van de wensen binnen jouw organisatie stellen we een groep coaches samen die voldoen aan de vooraf afgesproken kwaliteitseisen. Daarnaast kijken we naar het gewenste type coaching, zoals loopbaancoaching, outplacement, burn-out coaching, stress coaching en life coaching. 

Wij werken samen met Coachfinder, net als Mind.You ontwikkeld door Psychologie Magazine. Er zijn zo’n 250 gecertificeerde en gekwalificeerde coaches aangesloten die beschikbaar zijn voor coaching binnen organisaties.

Voor een optimaal en duurzaam resultaat adviseren wij om coaching in te zetten als aanvulling op de online weekprogramma’s, trainingen, webinars en workshops. Zo kunnen medewerkers of teams dieper inzoomen op uitdagingen of thema’s die voor hen belangrijk zijn om meer voldoening uit hun werk te kunnen halen en beter te presteren.

Bespreek de mogelijkheden met onze Engagement Managers, zij helpen je graag verder.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.