Contact

Wil je meer weten over Mind.You en hoe je Mind.You kunt inzetten om werkgeluk en vitaliteit binnen jouw organisatie te vergroten? Neem contact op met onze Engagement Managers, zij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Mind.You is het programma voor werkgeluk. Wij combineren behapbare, online weekprogramma’s die medewerkers individueel doorlopen met live activaties (zoals workshops en webinars) en, indien gewenst, aanvullende coachingsessies om het werkgeluk en de vitaliteit binnen jouw organisatie te vergroten.

Bij Mind.You krijgen deelnemers onbeperkt toegang tot een groot aanbod aan digitale leermodules, waaruit iedere medewerker een persoonlijk programma samenstelt. Zo hebben jouw medewerkers de regie en kunnen zij zelf aan de slag met hun persoonlijke uitdagingen of doelen. Daarnaast bieden wij live interventies aan die op team- of organisatieniveau uitgevoerd kunnen worden.

Het hele aanbod binnen Mind.You is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis en methoden, en gemaakt in samenwerking met experts op hun vakgebied, zoals psychologen, neurowetenschappers en gedragswetenschappers. De content is ontwikkeld door Psychologie Magazine, al meer dan tien jaar voorloper in e-learning op het gebied van persoonlijke groei. Voor de holistische benadering van vitaliteitsvraagstukken, waarin aandacht is voor lichaam én geest, is toenemend bewijs. Mind.You sluit daarbij aan. Alle coaches in het aanbod van Mind.You hebben een kwalificatiecheck doorlopen.

Mind.You biedt programma’s aan op verschillende pijlers van mentale vitaliteit en wellbeing. In de online omgeving bieden we toegankelijke weekprogramma’s aan, waarin je in zo’n 5 minuten per dag kunt werken aan je ontwikkeling. De hoofdthema’s waar Mind.You zich op richt zijn Mentale kracht, Fysieke gezondheid, Sterke relaties, Grip op je omgeving en Groei en ontwikkeling. In alle programma’s is aandacht voor mentale en fysieke gezondheid.

Jazeker; wij werken met een pool van gecertificeerde coaches die we in overleg kunnen inzetten voor individuele coaching of teamcoaching.

We helpen medewerkers te groeien als mens. We bieden verschillende programma’s, met verschillende thema’s, voor verschillende medewerkers. Van talentontwikkeling tot het aanleren van gezonde gewoontes. Van het geven van feedback tot stress-hacks. Met Mind.You maak je binnen jouw organisatie van groei een gewoonte. Omdat je een leukere collega, vader, vriendin of leidinggevende bent als je goed in je vel zit.

Mind.You is voor elke organisatie die de medewerker centraal stelt. Met Mind.You creëer je een flexibele organisatie waar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn.

Alle gegevens die worden ingevuld en programma’s die worden gevolgd op het online platform zijn strikt persoonlijk en worden vertrouwelijk behandeld. De HR Manager of contactpersoon binnen de organisatie kan wel gemiddelden zien binnen de organisatie, maar activiteit is niet te herleiden naar individuele deelnemers. Zo waarborgen we de privacy van de gebruikers en creëren wij een veilige omgeving om te werken aan de thema’s die voor de medewerker belangrijk zijn.

Werkgeluk wordt over het algemeen uitgelegd als werk doen waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt. Maar wat dat dan precies is, dat kan per medewerker verschillen. Mind.You heeft 10 componenten vastgesteld waaruit werkgeluk bestaat. Zie download: De 10 ingrediënten van werkgeluk.

Vitaliteit gaat over het fysieke en het mentale welbevinden van mensen. Wij zien vitaliteit als de optelsom van veerkracht, wendbaarheid en weerbaarheid. Bekijk onze whitepapers over vitaliteit voor meer informatie.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.