Over Mind.You

Wij zijn Mind.You, specialisten in werkgeluk

De psyche van de mens fascineert ons eindeloos. Elke briljante innovatie, iedere grensverleggende prestatie begint met mensen die de creativiteit en motivatie voelen waarmee ze zichzelf ontstijgen. Wij zorgen ervoor dat mensen die vonk, die sprankeling (weer) voelen. 

“Gelukkige werknemers zijn gezonder, hebben lagere absentie, zijn heel gemotiveerd om succesvol te zijn, zijn creatiever, hebben een betere relatie met directe collega’s en er is minder kans dat ze een organisatie zullen verlaten” – Newcom

Wie zijn wij 

Ontwikkeld door Psychologie Magazine 

Mind.You is ontwikkeld door Psychologie Magazine, al 40 jaar dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Psychologie Magazine vertaalt bevindingen uit de psychologie naar inzichten voor het dagelijks leven. Met een van de meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder – van de eerste hulpvraag tot aan de professional.

Coachfinder

Mind.You werkt samen met Coachfinder, net als Mind.You een initiatief van Psychologie Magazine. Er zijn zo’n 250 gecertificeerde en gekwalificeerde coaches aangesloten die beschikbaar zijn voor coaching binnen jouw organisatie.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.