Vitaliteitsplatform

Meters maken met microlearning

Mind.You geeft je werknemers onbeperkt toegang tot een groot aanbod aan digitale leermodules, waaruit iedere medewerker een persoonlijk programma samenstelt. Onderwerpen variëren van omgaan met stress tot beweging verwerken in je dagroutine, en van feedback geven en ontvangen tot talentontwikkeling. 

De online leersessies duren zo’n 5 minuten per dag. Dat past goed in een drukke agenda, en bovendien is het effectief. Want juist kleine, maar blijvende veranderingen in leefstijl leveren op termijn grote resultaten op. De online content van Mind.You is beschikbaar op zowel desktop als smartphone, zodat het makkelijk is om even tijd te maken voor persoonlijke groei. 

Altijd actueel en interessant

In de online leeromgeving komen er continu nieuwe weekprogramma’s en artikelen bij. Onze specialisten verwerken hierin actuele inzichten uit de wetenschap en ontwikkelingen in HR. Van stressbestendigheid en zingeving onder de generatie Y en Z tot aan duurzame inzetbaarheid vol energie en inspiratie – voor al je collega’s is er iets interessants te leren. 

Voor een optimaal en duurzaam resultaat kun je de online weekprogramma’s aanvullen met trainingen, workshops en online webinars en (team)coaching.

Heb je behoefte aan content die past bij een specifieke ontwikkeling binnen jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Bespreek de mogelijkheden met onze Engagement Managers.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.