Visie

Werkgeluk, wij wensen het iedereen toe

Elk succes in je organisatie begint met vitaliteit, of werkgeluk. Vitale medewerkers zijn creatief, productief en veerkrachtig. Als collega zijn ze sociaal en loyaal. Alle reden dus om werk te maken van werkgeluk. Daar helpt Mind.You je bij.

Veel bedrijven zetten tegenwoordig vitaliteit of werkgeluk in hun mission statement. Een mooie ontwikkeling, want er is zoveel te winnen met meer werkgeluk in je organisatie. 

Wij zien vitaliteit als de optelsom van veerkracht, wendbaarheid en weerbaarheid. Werkgeluk wil zeggen dat je werk doet waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt. Werkgeluk helpt je over de obstakels heen die we allemaal wel eens op ons pad vinden. Waar je anders stil zou staan, weet je voortaan zelf wat je nodig hebt om weer verder te komen. Werkgeluk is een voorwaarde voor creativiteit en flexibiliteit. We wensen het iedereen toe. Want werkgeluk maakt het leven lichter en werken leuker! 

Hoe helpt werkgeluk mijn organisatie?

Het vergroten van het werkgeluk binnen je organisatie draagt bij aan het terugdringen van verzuim en het vergroten van productiviteit onder je medewerkers. Mind.You helpt je medewerkers om te leren focussen, grenzen te stellen en om te gaan met werkdruk. Ze ontdekken waar ze energie van krijgen, hoe ze beter kunnen slapen, en hoe ze hun veerkracht vergroten. Zo creëer je een vliegwieleffect in je organisatie.

Want als je mensen productiever zijn, ervaren ze vaker succes. En ook dát – zo blijkt uit vele onderzoeken – maakt mensen weer significant gelukkiger. Klaar voor nieuwe uitdagingen, creatieve oplossingen en succeservaringen.

Maak daarom ook werk van werkgeluk, met Mind.You. Lees meer over onze aanpak of vraag direct een gratis demo aan.

De vijf pijlers van Mind.You

Het aanbod van Mind.You is gebaseerd op vijf pijlers, thema’s die in alle componenten terugkomen en de basis vormen van (het werken aan) werkgeluk. Deze pijlers zijn:

  • Mentale kracht: hier gaan we onder andere aan de slag met het aanbrengen van focus en het vergroten van veerkracht van je medewerkers;
  • Fysieke gezondheid: hoe leer je bijvoorbeeld gezonde gewoontes ontwikkelen en meer beweging in je routine toevoegen;
  • Groei en ontwikkeling: hierbij komen onderwerpen aan bod als het ontdekken van talenten en de basis van werkgeluk;
  • Grip op je omgeving: hoe kunnen medewerkers beter schakelen tussen werk en privé en omgaan met stress;
  • Sterke relaties: binnen deze pijler kun je denken aan veelgehoorde uitdagingen als grenzen bewaken en feedback geven en ontvangen.

In de online leeromgeving heb je binnen elk thema keuze uit verschillende weekprogramma’s, die elk een ander aspect van de pijler uitlichten. Een overzicht van de bestaande weekprogramma’s vind je hier, regelmatig voegen we nieuwe programma’s toe. Onze trainingen, workshops en online webinars sluiten aan bij deze thematiek.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.