Onze aanpak

Mind.You: maak werk van werkgeluk 

Met fitte, veerkrachtige en gemotiveerde mensen kun je als organisatie de hele wereld aan. Help daarom je medewerkers om zelf de voorwaarden te creëren voor meer werkgeluk, met de vitaliteitsprogramma’s van Mind.You. Combineer online leermodules met live activaties, zoals workshops en webinars, en individuele coachingsessies voor optimaal resultaat. Zo maak je van groei een gewoonte.

“Vitaliteit en werkgeluk zorgen voor 33% meer winstgevendheid, 45% meer productiviteit, 66% minder ziekteverzuim en 300% meer innovatie.” – Jorieke Levink van Moneybird 

Integrale benadering

In veel organisaties spelen momenteel vraagstukken rondom verzuimpreventie, personeelstekorten en retentie van goede medewerkers. Bij het aantrekken en behoud van personeel speelt goed werkgeverschap, met ruimte en aandacht voor persoonlijke groei, een steeds grotere rol.

Mind.You kan jouw organisatie op dit vlak ontzorgen met onze integrale aanpak, bestaande uit drie verschillende componenten:

Integrale aanpak

Deze drie elementen vormen samen de basis voor jouw vitaliteitsbeleid, afgestemd op de doelen binnen jouw organisatie. Bespreek de mogelijkheden met onze Engagement Managers.

De vijf pijlers van Mind.You

Het gehele aanbod van Mind.You is gebaseerd op vijf pijlers, thema’s die in alle componenten terugkomen en de basis vormen van (het werken aan) werkgeluk. Deze pijlers zijn: mentale kracht, fysieke gezondheid, groei en ontwikkeling, grip op je omgeving en sterke relaties.

Lees hier meer over deze vijf pijlers.

Hoe ziet een traject met Mind.You eruit?

Mind.You is opgebouwd uit verschillende componenten: het online vitaliteitsplatform, waar medewerkers zelf mee aan de slag kunnen; interventies zoals workshops en webinars, en coachingstrajecten. Op basis van de behoeften binnen jouw bedrijf of organisatie, kies je welk Mind.You pakket het beste aansluit.
Onze Engagement Managers vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

De implementatie van Mind.You binnen jouw organisatie verloopt in vijf eenvoudige stappen, onder begeleiding van een van onze Engagement Managers.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.