Trainingen en workshops

Binnen de integrale aanpak van Mind.You zijn live interventies als trainingen, workshops en webinars een belangrijk onderdeel.

Interventies op maat 

Hiermee maken we een verdiepingsslag op de vijf pijlers die de basis vormen van (het werken aan) werkgeluk: mentale kracht, fysieke gezondheid, groei en ontwikkeling, grip op je omgeving en sterke relaties. We stemmen in overleg af welke trainingen, workshops of webinars het beste aansluiten bij de (strategische) doelen en vraagstukken van jouw organisatie.

Voor een optimaal en duurzaam resultaat zet je deze trainingen en workshops in naast het online vitaliteitsplatform en vul je het naar wens aan met (team)coaching.

Heb je behoefte aan content die past bij een specifieke ontwikkeling binnen jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Bespreek de mogelijkheden met onze Engagement Managers.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.