Webinar: De 10 ingrediënten voor werkgeluk

Vitale medewerkers zijn creatief, productief en veerkrachtig. Reden genoeg om werkgeluk hoog op de HR-agenda te zetten. Maar hoe? Ontdek hoe je het beste in je collega’s naar boven haalt tijdens het gratis webinar De 10 ingrediënten voor werkgeluk van Mind.You.

Maak werk van werkgeluk

Als medewerkers mogen doen waar ze goed in zijn en wat ze belangrijk vinden, haalt dat het beste in ze naar boven. En dat bereik je als organisatie samen.  
Werkgeluk-expert Nancy Peeters vertelt op maandag 14 november om 12.00u hoe je als HR-afdeling hier het voortouw in neemt tijdens een interactief webinar. Je bent van harte uitgenodigd. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat leer je?

  • Waarom werkgeluk zo belangrijk is  
  • Hoe je het werkgeluk in jouw organisatie vergroot 
  • Hoe het Job Demands-Resources model werkt 
  • Het belang van verbinding, autonomie en competentie 

Praktisch

Dit gratis webinar is bedoeld voor de bevlogen HR-professional die wil werken aan het werkgeluk van werknemers.

Het webinar vindt plaats op maandag 14 november van 12.00 – 13.00u en is te volgen via Zoom. Aanmelden kan tot en met 10 november. Op vrijdag 11 november ontvang je van ons een deelnamelink waarmee je op 14 november kunt deelnemen. De sessie is interactief, dus zet je camera en microfoon aan!

Aanmelden?

De inschrijving is gesloten. Wil je toch nog deelnemen? Stuur ons een e-mail en dan sturen we je alsnog de deelnamelink.

Over de expert

Spreker, schrijver en psycholoog Nancy Peeters verdiept zich al jaren in het thema werkgeluk. Ze schreef er een boek over en richtte Netwerk Werkgeluk op.

Bijdragen aan geluk is de rode draad in alles wat zij doet. Zij spreekt regelmatig over persoonlijk geluk, werkgeluk en sturen op geluk door overheden op bijeenkomsten en congressen.

Mind.You en Nancy Peeters hebben eerder dit jaar al samengewerkt op HR Live 2022, dé jaarmarkt voor HR-professionals.

Bekijk de gratis demo

Vul je telefoonnummer in en we bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken. Je krijgt toegang tot de demo en we laten zien welke resultaten je ermee kunt bereiken.
Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We houden ons aan dit WPG Privacy Statement. Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Gratis whitepapers ter inspiratie